Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Bent u geïnteresseerd in RIZIV-mandaten? 14-08-2018

Nu de medisch syndicale verkiezingen van juni achter de rug zijn, komt het RIZIV met de orde van de dag. De resultaten van deze verkiezingen hebben immers ook een invloed op de mandaten bij de organen van het RIZIV. Mandaten moeten worden hernieuwd en andere mandaten zijn beschikbaar.

 

Lees meer

Minister de Block neemt maatregelen na problemen eHealth-platform 14-08-2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block heeft zaterdag 11/08/2018 een reeks maatregelen aangekondigd na de storingen op het eHealth-platform. 

Lees meer

Persbericht – eHealth : Pannes in centrale opslagomgeving verstoren elektronische dienstverlening eGezondheid 10-08-2018

De afgelopen dagen waren er grote problemen met de performantie van het eHealth-platform. BVAS heeft dit onmiddellijk gemeld aan de betrokkenen en volgt deze problematiek momenteel nog steeds op de voet op. Op vraag van Dr. J.de Toeuf, voorzitter van het eHealth platform en ondervoorzitter van de BVAS, werd onderstaand persbericht verspreid door eGezondheid. Zodra wij bijkomende informatie ontvangen, wordt u uiteraard via onze website hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

ABSYM Bruxelles Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, Afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.