Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Neem deel aan de poll over telegeneeskunde (VAS) 22-06-2022

Met een korte online enquête peilt het Vlaams Artsensyndicaat naar uw mening over de nieuwe regeling voor teleconsultaties. Geeft u de voorkeur aan een betaling per prestatie of per forfait? Of verkiest u een combinatie van beide?

Lees meer

BVAS positief over aandacht voor huisartsen in New Deal maar forfaitarisering gaat te ver 20-06-2022

Nogal wat voorstellen in de New Deal voor de huisartsen kunnen op de goedkeuring van BVAS rekenen. We waarderen dat minister Vandenbroucke bezorgd is over de toekomst van de huisartsgeneeskunde. Maar BVAS maakt ook belangrijke kanttekeningen. Een echte herwaardering van de huisartsgeneeskunde blijft uit.

Lees meer

BVAS kiest Dr. Johan Blanckaert tot nieuwe voorzitter 18-06-2022

De raad van bestuur van BVAS heeft vandaag tijdens zijn algemene vergadering in Mons (Bergen) Johan Blanckaert verkozen tot nieuwe voorzitter. Dokter Blanckaert is oogarts in Ieper. Hij verdiende zijn syndicale sporen als vertegenwoordiger van BVAS in de Nationale Commissie Artsen-Ziekenfondsen en de Technisch Geneeskundige Raad van het RIZIV. De nieuwe voorzitter heeft grote ambities.

 

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.