Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Medisch dossier: verzekeringsarts kijkt mee 21/01/2020

 

Verzekeringsartsen kunnen de digitale medische dossiers van patiënten inkijken. Informatie uit de medische geschiedenis van een patiënt kan zo gebruikt worden om terugbetaling in een verzekeringsdossier te betwisten, zo blijkt uit onderzoek van De Morgen. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block wil het hele systeem nu herbekijken.

Lees meer

Oproep aan jonge artsen (M/V): in 2020 wordt het tijd om je in te zetten voor je beroep 23/01/2020

 

In een oproep die in ‘Medi-Sfeer’ en ‘De Specialist’ verschijnt, richten twee van onze vrouwelijke boegbeelden zich direct tot hun jonge collega’s. Dr. Sylvie Geurts en Dr. Caroline Depuydt willen de artsen van de nieuwe generatie warm maken om zich stap voor stap te engageren in de beroepsverdediging.

 

Lees meer

Dr. Bart Dehaes (BVAS) nieuwe voorzitter Technisch Geneeskundige Raad 13/01/2020

 

Onlangs werd dr. Bart Dehaes (Bvas) verkozen tot nieuwe voorzitter van de Technisch Geneeskundige Raad (TGR). Daarmee volgt hij dr. Jacques de Toeuf op. Iedereen stemde voor zijn kandidatuur, op twee onthoudingen na.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.