Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Unique selling proposition van de huisarts wordt uitgehold (Stijn Geysenbergh) 13-01-2022

Het nieuwe jaar is begonnen en veel huisartsen willen de laatste maanden van het voorbije jaar het liefst zo snel mogelijk de rug toekeren. Logischerwijze circuleerden veel respiratoire infecties, met in het bijzonder de vierde coronagolf door de deltavariant. De golf die ons als huisarts het meest pijn deed, was echter de administratieve.

Lees meer

Open brief aan premier De Croo en minister Vandenbroucke 11-01-2022

© Samuel Lemaire

Aangezien er geen antwoord is gekomen op onze open brief van 9 december 2021, sturen we u deze nieuwe open brief om u nogmaals te verzoeken om het voorontwerp van wet die apothekers machtigt om coronavaccins toe te dienen in hun officina dringend in te trekken. Er zijn twee aanleidingen: het succes van onze online actie #GeenStem en de publicatie van een noodwet in het Staatsblad.

Lees meer

COVID-19: nieuwe visuals voor testing 11/01/2022

Het Regeringscommissariaat Corona heeft nieuwe, aangepaste visuals gepubliceerd voor testing bij symptomen, bij een hoogrisicocontact zonder symptomen, en voor reizen. Deze maatregelen zijn van kracht sinds maandag 10 januari 2022.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.