Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

BVAS schaart zich achter pleidooi kinderartsen voor opschorting coronamaatregelen voor min 12-jarigen 22-09-2021

De Belgische Academie voor Kindergeneeskunde roept de regering op om de huidige coronamaatregelen in scholen voor kinderen onder de twaalf jaar op te schorten in regio’s waar de epidemie stabiel is. BVAS steunt deze oproep voor het normaliseren van het onderwijs voor  deze kinderen.

Lees meer

Dr. Philippe Devos: "Ik wou de dingen veranderen zonder mijn uren te tellen." 15-09-2021

In een lang en openhartig interview met De Specialist vertelt dr. Philippe Devos over wat hem ertoe gebracht heeft ontslag te nemen als Bvas-voorzitter. Tegelijk maakt hij een eerste balans op van zijn voorzitterschap.

Lees meer

BVAS kiest opvolger voor Philippe Devos 16-09-2021

De raad van bestuur van BVAS sprak gisteren haar uitdrukkelijke dank en waardering uit voor het excellente leiderschap van aftredend voorzitter Philippe Devos, die zijn mandaat maandag neerlegde. Op 29 september wordt zijn opvolger aangeduid.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.