Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

BVAS, radiologen en nuclearisten reageren op de oorlogstaal van minister Frank Vandenbroucke 22-09-2022

In een gezamenlijk persbericht reageren BVAS en de beroepsverenigingen van radiologen en nuclearisten verbolgen op uitspraken van minister Vandenbroucke in een interview met De Standaard. Ze verwijten de minister oorlogstaal en dringen aan op constructief overleg.

 

 

Lees meer

Enquête BVAS-IPSOS: 68% van de Belgen wil kunnen kiezen wie ze toegang geven tot hun medische gegevens 22-09-2022

In opdracht van BVAS peilde IPSOS naar de bereidheid van de Belgische bevolking om zorgverstrekkers die geen arts zijn, zoals verpleegkundigen, apothekers, tandartsen of kinesitherapeuten, inzage te geven in hun medische gegevens. De resultaten van deze enquête bij 1.477 Belgen zijn opmerkelijk.

Lees meer

VACCINATIEHONORARIA EN LEVERING VAN FLACONS: BVAS is gehoord 2022-09-07

BVAS is gehoord.  

De honoraria die huisartsen ontvangen wanneer zij een coronavaccin toedienen tijdens een raadpleging die uitsluitend aan deze vaccinatie is gewijd, worden op dezelfde manier  vergoed als raadplegingen die aan andere vaccins zijn gewijd.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.