Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Onderzoeksproject De Morgen

De BVAS adviseert medische raden en hoofdartsen om niet te reageren op deze vraag naar data. 

Lees meer

Persbericht: BVAS roept artsen op om geen welwillendheidsattesten af te leveren 18-10-2018

BVAS verneemt via de pers dat Brusselse politieagenten zich massaal hebben ziekgemeld als protest tegen een te hoge werkdruk en de hervormingen van het politiestatuut.  BVAS wijst erop dat de arts-patiënt relatie een vertrouwensrelatie is die niet misbruikt mag worden om een ziektebriefje van een arts te verkrijgen. BVAS roept alle artsen op om geen welwillendheidsattesten af te leveren.

Lees meer

Persbericht: BVAS bezorgd over vluchtelingenkinderen op Australisch eiland 17-10-2018

BVAS steunt de Australische artsenorganisaties AMA en RACP in hun oproep om dringend gespecialiseerde medische hulpverlening te voorzien voor de op het eiland Nauru opgesloten kinderen van asielzoekers. Volgens de Verenigde Naties (VN) kampen heel wat migranten die vastzitten op het eiland Nauru met acute psychische en psychiatrische problemen. 

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

ABSYM Bruxelles Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, Afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.