Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

BVAS voorzichtig positief over begrotingsvoorstel minister De Block 15/11/2019

 

Nadat het begrotingsvoorstel van het Verzekeringscomité in oktober werd weggestemd voelden de artsen zich totaal miskend. Nu komt minister De Block met een eigen voorstel dat de wettelijke groeinorm van 1,5% respecteert en de artsen hun volledige indexmassa garandeert. De BVAS reageert tevreden op deze demarche van Maggie De Block.

Lees meer

Bijna negen op tien artsen voorstander van multidisciplinariteit 15/11/2019

 

De BVAS en Artsenkrant bevroegen de artsen in oktober over multidisciplinariteit, het delegeren van taken en samenwerking met andere zorgverstrekkers. Niet minder dan 655 artsen namen deel aan de enquête.

Lees meer

Twee Waalse Kamers van BVAS fusioneren 07/11/2019

 

De Syndicale Kamer van Henegouwen, Namen en Waals-Brabant en de Syndicale Kamer van Luik en Luxemburg zullen in de loop van de volgende maanden fusioneren tot één Waalse Kamer: “l'ABSyM Wallonie – Syndicat des médecins généralistes et spécialistes wallons”.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.