Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

Actualiteit

Telewerk registreren? BVAS vraagt uitzondering voor zelfstandige artsen 06-04-2021

Om het risico op besmettingen met Covid-19 te beperken, moeten werknemers die kunnen telewerken dat ook doen. Werkgevers zijn verplicht om elke maand te registreren hoeveel personeelsleden onmogelijk kunnen telewerken. BVAS vraagt dat voor zelfstandige artsen, die ook tot de werkgevers worden gerekend, een uitzondering wordt gemaakt.

Lees meer

VAS bepleit zerotolerance voor agressie 02-04-2021

Het Vlaams Artsensyndicaat (VAS) is geschrokken om in de media kennis te moeten nemen van het onderzoek van het Vlaams Geneeskundig Studenten Overleg (VGSO), waaruit blijkt dat 4 op de 10 artsen in opleiding en zelfs 53 % van de huisartsen in opleiding reeds geconfronteerd werden met seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens stages of op de werkvloer.

Lees meer

Aanbevelingen voor een nieuw model van ziekenhuisfinanciering 31-03-202

Antares Consulting presenteerde dinsdag 30 maart een nieuw rapport over de financiering van de Belgische ziekenhuizen. In opdracht van de Belgische Vereniging van Artsensyndicaten (BVAS) en de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs (BVZD) maakte Antares een grondige analyse van wat er fout loop in het huidige financieringsmodel.

Lees meer

De 5 afdelingen

map-absym-bvas.png

Klik op één van de 5 gekleurde gebieden om toegang te krijgen tot de gewenste afdeling

BVAS - Brussel Chambre syndicale du Hainaut,de Namur et du Brabant Wallon Chambre syndicale des Médecins des provinces de Liège et de Luxembourg Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant Vlaams Artsensyndicaat, afd. Oost- en West-Vlaanderen

BVAS op Twitter

De documenten aangeduid met een zijn enkel toegankelijk voor leden.