Belgische Vereniging van Artsensyndicaten

REMEDI-project

Beste collega's,De Universiteit Gent en de UCLouvain voeren een studie uit over geestelijke gezondheidszorg in de huisartsenpraktijk (REMEDI-project, gesteund door BELSPO, POD Wetenschapsbeleid).Dit onderzoeksproject richt zich op de praktijken van huisartsen met patiënten met mentale gezondheidsproblemen. De betrachting van dit onderzoek is om aanbevelingen uit te werken ter verbetering van de kwaliteit van de zorg en ter ondersteuning van de huisartsenpraktijk op dit gebied.

 


In het kader van dit project voeren wij momenteel een online enquête uit. Deze is beschikbaar via deze link.

 

Wij zouden het op prijs stellen als u deze enquête zou willen verspreiden onder de huisartsen waarmee uw samenwerkt (inclusief in opleiding).

 

De enquête is enkel voorzien voor huisartsen die in het Brussels Gewest en in Wallonië werken.
Het invullen van de enquête neemt 15 minuten in beslag.

 

Voor iedere ingevulde survey doneren wij €1 aan het Rode Kruis Vlaanderen. Daarnaast maak je kans om een geschenkkaart t.w.v. €450 van MediaMarkt te winnen. Om kans te maken op deze geschenkkaart zal je de volledige survey moeten invullen.

 

Voor vragen over deze enquête kunt u contact opnemen met Camille Wets (UGent - HEDERA): Camille.Wets@UGent.be / 0475 73 86 73Met vriendelijke groeten,